Христинівчанин вкрав бідона у сусідки, бо не було за що випити

Христинівчанин вкрав бідона у сусідки, бо не було за що випити

Щоб здобути кошти на оковиту, чоловік вкрав металевий бідон у своєї односельчанки та здав його на металобрухт. Зловмисника затримано, він дає покази.

До чергової частини Христинівського районного відділу міліції звернулась 55-річна жителька одного з сіл району та повідомила про крадіжку металевого бідону. Прибувши за викликом, працівники міліції оглянули місце події, опитали потерпілу та свідків. В першу чергу міліціонери перевірили місцеві пункти прийому металобрухту. На одному з них вони виявили крадений предмет. Робітники пункту надали правоохоронцям детальний опис чоловіка, який його здав. Під опис зловмисника підпадав раніше судимий 22-річний місцевий житель. Чоловіка було затримано на одній із вулиць села та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Зловмисник розповів, що не працює та зловживає алкоголем. Днями приходив до потерпілої і допомагав по господарству. Тоді і побачив на подвір’ї бідон, який згодом викрав та задав на металобрухт.

Як повідомив начальник Христинівського райвідділу міліції Олександр Мельник, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. В ході перевірки було встановлено, що чоловік причетний до вчинення ряду інших крадіжок, наразі він затриманий і знаходиться під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x