А далі – нова війна

Нові загони орків входили до України, гинули люди, а «нормандська четвірка» у Мінську намагалася досягти миру. По завершені перемовин з’явився шанс припинення вогню з 15-го лютого, але занадто дорогою ціною.

Судіть самі, терористам дається можливість за українськими законами провести вибори, сформувати прокуратуру, суди і загони «народної міліції». При цьому, окупований Крим у документах не згадується, а введення нових економічних санкцій проти агресора, здається, відтерміновується… Що далі? А далі – нова війна.

І не лише Путін тому причина. На жаль, він відображає настрої та психологію мільйонів негідників, які генетично, впродовж багатьох століть сформувались в агресивну, цинічну більшість нації, яка підкорювала Сибір, Кавказ, Україну і Крим. У новітній історії росіяни-агресори також убивали людей у Молдові, Чечні, Грузії та в Україні. Тисячі жертв для них всього лиш якесь непорозуміння. Сутність ідеологів «Русского мира» – агресія, підкорення та асиміляція народів.

Щоб позбутися такої загрози, важливо не послаблювати санкції всього цивілізованого світу щодо Росії та продовжити розбудову сильної української армії. Аморальні, зомбовані росіяни лише через свій гаманець і холодильник та отримавши жорстку збройну відсіч зможуть усвідомити згубність політики воєн та вбивств. І тоді, можливо, світ позбудеться серйозної загрози, а в самій Росії з’явиться шанс відсторонити від влади моральних дегенератів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x