У Черкасах зловмисник побив знайомого до коми

У Черкасах зловмисник побив знайомого до коми

До Соснівського райвідділу міліції звернулися медики однієї із місцевих лікарень. Вони повідомили, що до них у непритомному стані доставлений юнак із чисельними тілесними ушкодженнями. У медичний заклад було направлено слідчо-оперативну групу. Потерпілим виявився 21-річний черкащанин. Про це «Нова Доба» дізналася СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Люди, які викликали швидку розповіли, що прогулюючись ввечері місцевим парком, побачили бійку між двома хлопцями. Коли один з них упав, то другий продовжив його бити. Щоб допомогти потерпілому, відвідувачі парку кинулися їх розбороняти. Побачивши це, нападник утік. Спілкуючись з іншими свідками події, правоохоронцям вдалося встановити особу нападника – ним виявився 20-річний місцевий житель. Зловмисника затримали за місцем проживання. Під час затримання молодик намагався чинити опір. Свої дії він пояснює образою на потерпілого.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Відносно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x