Черкаський співробітник СБУ виборов «золото» в Кубку України з бойового мистецтва

Черкаський співробітник СБУ виборов «золото» в Кубку України з бойового мистецтва

Співробітник Управління Служби безпеки України в Черкаській області Володимир Блуд став переможцем Кубка України з кіокушинкай карате в розділі «кумі те» – контактному виді бойового мистецтва. Престижні змагання пройшли у Вінниці. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті dzvin.org.

Володимир, неодноразовий призер Чемпіонатів України, Чемпіонатів Європи та Євразії, вкотре підтвердив свій високий клас. Здобувши п’ять перемог над спортсменами з різних областей України, він став чемпіоном у ваговій категорії до 80 кг. Вінницький турнір є першим відбірковим етапом для участі в Чемпіонаті Європи, який відбудеться у травні 2015 року в Румунії.

Під час турніру також відбулися атестаційні тести для спортсменів відповідно до програми «25-ї Міжнародної зимової школи «Вінниця-2015». Міжнародна комісія, до складу якої входили представники Австралії, Японії, Молдови й України високо оцінила бойову майстерність Володимира Блуда і надала йому найвищий кваліфікаційний ступінь – «3 дан» та присвоїла звання «Сенсей».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x