Уманських абітурієнтів агітували навчатися в закладах МВС

Уманських абітурієнтів агітували навчатися в закладах МВС

Співробітники сектору кадрового забезпечення Уманського міськвідділу міліції провели зустрічі з випускникам місцевих шкіл. Бесіда велася щодо умов вступу до вищих навчальних закладів системи МВС. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Начальник сектору кадрового забезпечення підполковник міліції Олександр Басихін довів до майбутніх абітурієнтів перелік навчальних закладів системи МВС, про умови та порядок вступу. Розповів учням, що в цих навчальних закладах здійснюється підготовка фахівців для всіх підрозділів органів внутрішніх спав, а саме експертно-криміналістичних, слідчих підрозділів, підрозділів громадської безпеки, оперативних та ін.

Також Олександр Миколайович наголосив на тому, що набір кандидатів на навчання здійснюється за державним замовленням, а після закінчення навчання випускникам гарантується працевлаштування в органах внутрішніх справ.

Усіх, кого зацікавила інформація, керівник кадрового підрозділу запросив відвідати Уманський міський відділ міліції для отримання більш детальної інформації.

Наприкінці зустрічі одинадцятикласники задавали свої запитання, на які отримали конкретні відповіді. Від зустрічі випускники отримали позитивні емоції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x