У золотоніському шкільному лісництві відбулося свято птахів

У золотоніському шкільному лісництві відбулося свято птахів

Учні шкільного лісництва запросили лісівників Золотоніського лісгоспу до себе на свято птахів. Юні натуралісти підготували для гостей святкову композицію «Допоможи птахам узимку» та провели відкритий урок.

На уроці гостям розказали про роботу шкільного лісництва та здобутки в цьому напрямку. Голова шкільного шкільного лісництва та член Малої академії наук Ігор Міщенко презентував своє наукове дослідження, присвячене використанню деревної біомаси як альтернативного джерела енергії. «Приємно бачити небайдужих до природи, до свого краю дітей. Можливо, не всі з них стануть лісівниками, але вони вже не зламають дерево для розваги і не зашкодять пташині чи звірині. Тому ми будемо всіляко підтримувати шкільне лісництво», – відзначив під час зустрічі зі школярами директор ДП «Золотоніське лісове господарство» Микола Бас.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
Головний лісничий Ігор Міщенко розповів учням про специфіку роботи в лісовій галузі: як проходить робочий день, які обов’язки покладені на лісівників та які найголовніші цінності у їхній діяльності.

Під час святкової композиції «Допоможи птахам узимку» учні 4 класу декламували вірші та розказували, як правильно підгодовувати птахів. Також юні лісівники підготували виставку власноруч виготовлених годівничок та малюнків про пернатих.
Гості вручили учням шкільного лісництва цінний подарунок та солодощі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x