Басейн, проданий рік тому, повернули черкаському дитсадку

Басейн, проданий рік тому, повернули черкаському дитсадку

Господарський суд Черкаської області задовольнив позовні вимоги прокуратури міста Черкаси про скасування рішень Черкаської міської ради в частині включення приміщення дошкільного навчального закладу № 50 до об’єктів приватизації та визнано недійсним договір купівлі-продажу вказаного об’єкту.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури міста Черкаси.

Так, рішенням Черкаської міської ради від 31.01.2006 зі складу дошкільного виховного закладу № 50 (на даний час – дошкільний навчальний заклад № 50) виведено будівлю басейну. В подальшому рішенням Черкаської міської ради від 29.12.2011 дану будівлю включено до об’єктів міської комунальної власності, що підлягають приватизації, та, як наслідок, 20.01.2014 продано.

Своїми діями депутати міської ради порушили вимоги законів України «Про приватизацію державного майна» та «Про освіту».
Завдяки принциповій та обґрунтованій позиції прокуратури міста Черкаси рішенням господарського суду Черкаської області від 29.01.2015 вищевказані рішення органу місцевого самоврядування визнані незаконними та скасовані, а договір купівлі-продажу – недійсним.

На даний час прокуратурою міста Черкаси вживаються необхідні заходи для остаточного повернення до комунальної власності вказаного приміщення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x