На розвиток Черкас передбачено лише 110 млн грн

На розвиток Черкас передбачено лише 110 млн грн

Ремонт доріг і ліфтів, співфінансування з ОСББ енергоефективних заходів, розробка проекту полігону твердих побутових відходів – головні завдання Проекту соціально-економічного розвитку обласного центру цього року. Про це власний кореспондент «Нової Доби» дізнався на прес-конференції міського голови Черкас Сергія Одарича.

– Загальний обсяг бюджету соціально-економічного розвитку Черкас становить близько 220 мільйонів гривень. Однак близько 110 мільйонів – заборгованість попередніх років, які не були сплачені торік казначейством за проведені роботи, – зазначив Сергій Олегович. – Отже вільних до розподілу є лише десь 110 мільйонів гривень.

Як зазначив мер Черкас, з пріоритетних завдань, які пропонуватимуться виконавчому комітету й міській раді підтримати це, на першому місці – ремонт вулиць Сурикова, Героїв Дніпра (від вулиці Сержанта Смірнова до Козацької), половина вулиці Чорновола до проспекту Хіміків, а також закінчити незавершені роботи на Мендєлєєва, переважно впорядкувати тротуари. Однак найжахливіша ситуація на вулиці Молоткова, де ще у 80-х не встановили дощоприймачі, тобто воді немає куди стікати.

– На капітальний ремонт ліфтів виділено 11 мільйонів гривень, – проінформував Сергій Одарич. – Ще з крупних видатків – це завершення обваловки полігону твердих побутових відходів і розробка проекту нового полігону, бо ж нинішній проіснує щонайдовше до кінця року.
За словами міського голови, уже в п’ятницю проект Програми соціально-економічного розвитку розглядатиме виконавчий комітет міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x