У Катеринополі вшанували афганців та нинішніх воїнів

У Катеринополі вшанували афганців та нинішніх воїнів

15 лютого у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у 26-і роковини з дня виведення військ із Афганістану представники Катеринопільської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, районної ради ветеранів за участю заступника голови районної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань Ірини Міненко вшанували пам’ять жителів Катеринопільщини, які брали участь в афганській війні.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
До пам’ятного знака на честь загиблих воїнів-афганців, до Монумента Слави катеринопільчанам, які не повернулися з фронтів Великої Вітчизняної, а також до могил Анатолія Тараненка в Гончарисі, Олега Солодуна в Пальчику, Сергія Спільніченка в Ступичному, Миколи Середи в Радчисі, легенди батальйону «Айдар», який нещодавно загинув в районі міста Щастя, Руслана Бобурова було покладено вінки та живі квіти. Пам’ять своїх побратимів ці вже сивочолі чоловіки вшанували хвилиною мовчання.
У Катеринополі вшанували афганців та нинішніх воїнів
Цього ж дня воїни-інтернаціоналісти побували у Свято-Михайлівському храмі селища Катеринопіль, де поставили свічки за упокій душ бойових товаришів, які навічно залишилися молодими, та за здравіє живих учасників бойових дій на території інших держав.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x