Патріотичним концертом канівський «Зорецвіт» відзначив своє 15-річчя

Патріотичним концертом канівський «Зорецвіт» відзначив своє 15-річчя

15 лютого 2015 року в Канівському районному будинку культури імені Т.Г. Шевченка ювілейним концертом своє 15-річчя відзначив народний аматорський вокально-хоровий гурт «Зорецвіт».

Керівник колективу Наталія Апонасевич вже 44 роки працює на ниві культури. Канівчани пам’ятають її ще з того часу, як у 1981 році вона стала керівником знаного хорового колективу заводу «Магніт».
Життя швидко біжить, стільки змінилося з того часу. Непрості часи були і для багатьох працівників колишнього заводу «Магніт». Але ті, хто співав раніше в заводському хорі, і сьогодні йдуть по життю з піснею. З легкої руки Наталії Корніївни в Канівському районному будинку культури в трьох вокально-хорових колективах співають колишні «магнітівці». Пісня для них – це відображення життя яким воно є – веселого і радісного, а інколи сумного й тривожного…

Слід відзначити, що «Зорецвіт» є учасником та переможцем багатьох обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів. Всі члени цього колективу як одна велика дружна сім’я – разом співають, разом відпочивають, підтримують один одного в скрутні хвилини. Певно саме тому так злагоджено завжди звучить у них кожна пісня.

Майже дві години тривав концерт. Повний зал шанувальників колективу «Зорецвіт» насолоджувався прекрасним співом. Звучали пісні про найсвятіше: про матір, про любов, про рідну землю, про Україну. Щира усмішка на обличчях шанувальників змінювалась слізьми. Та найбільше вразило присутніх виконання пісні Б. Камінського з Чорнобаївщини на слова В.Копиці «Буде жити Україна!» Слухаючи рядки її рядки, весь зал встав…

Віта КУЗНЕЦОВА

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x