У Кумейках обрали першу красуню села

У Кумейках обрали першу красуню села

Ввечері 14 лютого місцевий «бомонд» зібрався у будинку культури, аби вперше в історії села обрати «Міс Кумейки 2015». За звання головної красуні боролися четверо учасниць віком від 15 до 20 років.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Однак, найцікавіші персони зібралися в журі конкурсу, повідомляють у відділі культури та туризму райдержадміністрації.

За суддівським столиком зібралася досить різноманітна компанія: арт-дизайнер Оксана Бойко, учитель початкових класів із с. Мошни Ольга Воскобій та заступник директора фірми «Росичі» із м. Київ Роман Нехорошков.

На сцені в цей вечір багато співали і багато говорили. У конкурсанток було шість завдань, у тому числі і дефіле у вечірніх сукнях. У перервах між конкурсами присутніх розважали художні колективи «Барвінок», «Кумейки-Данс» та місцеві солісти.

Всі дівчата вийшли у півфінал. Серед яких і розподілили титули. Титул «Міс Кумейки 2015» виборола Людмила Зоря. Віце-міс стала Катя Чмих. Альона Войцехівська отримала титул «Міс елегантність», а Наталія Марченко стала «Міс грація».

За підтримки Кумейківської сільської ради переможниця конкурсу та віце-міс були нагороджені дипломами та великими подарунковими наборами косметики, а всі інші учасниці отримали солодкі подарунки та подарункові набори парфумерії. Від Романа Нехорошкова всі конкурсантки отримали солодкі подарунки ручної роботи.

Сільський голова Віра Іващенко переконана, що відтепер конкурс стане традиційним у селі, бо підростає молодше покоління «головних красунь».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x