У Яснозір’ї відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів АТО

У Яснозір’ї відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів АТО

13 лютого у Яснозір’ї відбувся благодійний концерт на підтримку солдат 25-го батальйону територіальної оборони Збройних Сил України «Дніпро», «Айдар», «Січ», Міністерства внутрішніх справ України. Ініціатором такої акції стала керівник хореографічного гуртка «Батман» Ірина Вискварка. Вона співпрацює з волонтерськими організаціями, які й надали інформацію про найбільш необхідне для бійців на фронті.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Благодійний концерт минув на одному диханні. Організатори зробили все можливе, щоб гостям було цікаво: учасники художньої самодіяльності намагались подарувати всім святковий настрій піснями, танцями та конкурсами.
У Яснозір’ї відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів АТО
Підтримати своїх захисників прийшло багато жителів села. З собою приносили продукти харчування, медикаменти, теплі речі. Сільський голова Любов Поповиченко висловила подяку організаторам цієї благодійної акції та наголосила на необхідності проведення таких заходів. Адже, зараз ми повинні зробити все можливе задля підтримки українських захисників. Крім речей першої необхідності, за декілька годин яснозірцям вдалося назбирати понад тисячу гривень. Кошти будуть витрачені на потреби наших захисників.

Окремий розділ вечора був присвячений героям «Небесної Сотні» та загиблим захисникам Вітчизни, яких було вшановано хвилиною мовчання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x