«Мавпи» обіграли «Ферро-ЗНТУ»

«Мавпи» обіграли «Ферро-ЗНТУ»

З рахунком 101:69 (29:18, 22:18, 24:21, 26:12) на користь черкащан завершилася зустріч «Черкаських Мавп» з «Ферро-ЗНТУ». Матч відбувся в рамках групового етапу кубку України у Черкасах. Таким чином помаранчево-чорні піднялися на другий рядок турнірної таблиці у групі \”А\”. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Дещо полегшувало завдання господарям майданчику те, що запоріжани на цю гру приїхали фактично дублюючим складом. Резервістів ферросплавників підтримали у Черкасах Вільховецький та Змітровіч. Саме ці баскетболісти на початку матчу тримали «Ферро» на плаву. Яків намагався відрізати від підбирання «великих» господарів, а Микола реалізував кілька важливих проходів, що допомогло молодому складу гостей навіть вести в рахунку – 13:12. Це був єдиний локальний успіх приїжджих у цій грі. Після тайм-аута Міхельсона контроль над грою захопили значно досвідченіші гравці «Мавп». Джейсон Уошбарн своєю активністю дозволив команді досягти комфортної різниці ще у стартовій десятихвилинці, яка завершилася з рахунком 29:18.

Поліпшити власні справи гості у другому періоді вирішили завдяки дальнім атакам. Загалом за першу половину матчу «Ферро» виконав 16 триочкових, два з яких, Антонця, у другому періоді таки зарадили стрімкому збільшенню різниці у рахунку. Таким чином, першу половину гри «Мавпи» завершили маючи «+15» – 51:36.

Поки публіку під час перерви розважали велетенські Мавпи, які цього вечора виконували функцію талісмана, тренерський штаб помаранчево-чорних шукав головну зброю проти молодого, але мотивованого складу гостей. Як виявилося, нею стала агресія на щитах, яка дозволила після екватору гри комфортно почувати себе «Мавпам» у цьому компоненті статистики. Особливо агресивнічав новачок господарів – Джамал Бойкін. Форвард заволодів тотальною перевагою у трьохсекундній зоні. Як результат, Бойкін став автором шикарного коефіцієнту корисності (34) та дабл-даблу: 22 очки та 11 підбирвнь. Після активності Бойкіна «Мавпи» повели з різницею у 20 очок – 75:55. Такий рахунок наприкінці третього періоду фактично знімав всі турнірні питання у цьому матчі.

Четвертий період «Мавпи» догравали переважно молоддю, яка на фоні вже втомлених ровесників виглядала значно агресивніше та продуктивніше. Воєвода, Кобець, Михайлюк та Куліш дозволили своїй команді святкувати успіх у цій десятихвилинці з рахунком 26:12. Сам матч фінішував з підсумком 101:69 на користь «Черкаських Мавп», які обходять у турнірній таблиці Кубка України запоріжан. Для виходу у наступну стадію змагань нам потрібно у середу обігравати на домашньому паркеті «Одесу».

ЧМ: Мур 2 + 9 передач, Сміт 12, Михайлюк 12, Сокур 3, Уошбарн 22 + 5 під – старт, Бойкін 22 + 11 під, Чигринов 11 + 8 рп, Кобець 5, Тімерманіс 5, Куліш 4 + 7 під, Воєвода 3.

ФЗ: Теряник 2 + 4 рп, Вільховецький 11 + 6 рп, Фомічов 7, Антонець 9, Змітрович 21 + 4 рп – старт, Бей 8 + 3 рп, Віт. Биков 7, Вад. Биков (2), Бартоломєєв 2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x