Черкаська прокуратура знайшла злочинця аж у Росії

Черкаська прокуратура знайшла злочинця аж у Росії

Прокуратура Черкаської області провела перевірку щодо екстрадиції з Російської Федерації до правоохоронних органів України жителя міста Сміли, який вчинив тяжкі злочини. За результатом перевірки прокуратурою області підготовлено та направлено до правоохоронних органів Росії клопотання про екстрадицію втікача, яке розглянуто та задоволено, а злочинця екстрадовано до України. Про це «Нова Доба» дізналася в Прокуратурі Черкаської області.

В результаті попереднього слідства було встановлено, що у червні 2012 року житель міста Сміла на території району вчинив тяжкі злочини, передбачені ст. 115, ст. 289 КК України (вбивство та незаконне заволодіння транспортним засобом) та в подальшому втік до Росії. Його було оголошено у міжнародний розшук.

У грудні 2012 року правоохоронні органи Російської Федерації встановили місцезнаходження вказаної особи, про що відповідно до вимог міжнародно-правових договорів повідомили компетентні органи України.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті, обвинуваченому загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x