Черкаська студія «Сузір\’я» представила мюзикл

Черкаська студія «Сузір\’я» представила мюзикл

Зима – пора справжніх чудес і час, коли безмежно хочеться відчути себе, хоча б на мить, героєм старої, доброї різдвяної казки. Повернутися на годину в дитинство допомогли своїм глядачам вихованці Зразкової студії сучасної музики «Сузір\’я», які на сцені Центру дитячої та юнацької творчості представили мюзикл «За Різдвяною зорею». Ця казка, що навчає любові, добру, співчуттю, є дуже доречною в цей нелегкий для нашої країни час.

Про це «Нова Доба» дізналася в Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Майстерність юних виконавців приємно вразила, щирий дитячий спів, напевне, не міг залишити когось байдужим. Окремо варто подякувати керівнику студії – Лілії Іллівні Шамрай за бездоганну підготовку і організацію вистави. Захід був благодійним, всі зібрані кошти були передані сім\’ї із Черкас, де четверо діток залишилися без батька, який загинув, захищаючи Україну.

Крім благодійного заходу для сім\’ї загиблого, вихованці студії підготували подарунки, виготовлені ними власноруч, для бійців Черкаського аеромобільного батальйону. Сувеніри були передані волонтерам, які доправили їх до наших воїнів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x