У Золотоноші чоловік обікрав подругу своєї співмешканки

У Золотоноші чоловік обікрав подругу своєї співмешканки

До Золотоніського міського відділу міліції звернулась 29-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку ноутбука. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області

Прибувши за викликом, працівники міліції оглянули місце події й опитали можливих свідків. Не виявивши слідів злому, оперативники дійшли висновку, що до цього кримінального правопорушення причетний хтось із знайомих або родичів потерпілої. Від заявниці вони дізналися, що дівчина днями ночувала у своєї подруги, в якої була вечірка. Коли повернулась додому, то виявила, що з приміщення зник ноутбук. Також жінка повідомила, що, коли вона шукала ключі від квартири, то знайшла їх в іншій кишені, але відразу на це увагу не звернула.

Подруга потерпілої заперечила свою причетність до крадіжки, проте згадала, що її співмешканець уночі кудись виходив. Чоловік на запитання «Куди він ходив?» так і не зміг дати відповідь і зізнався у вчиненому. Він розповів, що, коли подруга співмешканки залишилися в них переночувати, вирішив цим скористався: викрав з її одягу ключі, проник у квартиру та вкрав те, що перше попалося під руки. Потім, швидко зачинивши квартиру, втік. Крадену річ заховав у підвалі, а ключі поклав назад.

Як повідомив начальник Золотоніського міського відділу міліції Станіслав Шинкаренко, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x