Білозірські школярі отримали прапор доброчинності

Білозірські школярі отримали прапор доброчинності

Естафету їм передала делегація учнів та педагогів із Ватутіно.

Нагадаємо, вже кілька місяців крокує по області проект «Прапор Доброчинності», який об’єднує всіх небайдужих до подій в Україні. Учні, батьки, педагоги більшості шкіл області активно долучаються до волонтерських акцій, благодійних заходів, які утверджують принципи загальнолюдської моралі, наближають мир і підтримують вогник надії у воїнів – захисників суверенності і цілісності України. Активну позицію в цьому напрямку займають й білозірські школярі.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

У ході акції, яка проходила в Білозірській ЗОШ І-ІІІ ст., було проведено патріотичне ток-шоу «Ми – патріоти», під час якого учні, гості та педагогічні працівники обмінялися думками з приводу якостей, якими повинен володіти сучасний патріот.

Лідери учнівського самоврядування Олександр Середенко та Владислав Плодистий прозвітували про проведені акції та заходи, які відбуваються у навчальних закладах району. Спікер учнівського самоврядування Анастасія Черевко ознайомила присутніх із добрими справами дітей міста Ватутіно. Під час заходу присутніх вітали колективи художньої самодіяльності школи.

Гості з міста Ватутіно та колектив Білозірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів обмінялися сувенірами та оберегами, які виготовили власноруч.

23 лютого прапор Доброчинності буде передано у Золотоніський район.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x