На Уманщині пройшов майстер-клас для вчителів інформатики

На Уманщині пройшов майстер-клас для вчителів інформатики

Як подавати інформацію школярам так, щоб уроки були цікавими й при цьому діти здобували міцні знання? У кожного вчителя є арсенал власних прийомів. Тож педагоги обмінялися ідеями та досвідом у Ладижинській загальноосвітній школі під час семінару «Ігрові технології на уроках інформатики як засіб активізації розумової діяльності учнів». Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Так, власними секретами педагогіки поділилась учитель інформатики Ладижинської загальноосвітньої школи Галина Зубрицька, яка презентували урок із використанням різноманітних навчальних ігор. Учні з неабияким азартом виконували запропоновані вчителем випробування.

Керівник районного методичного об’єднання Вадим Миронюк продемонстрував можливості та переваги використання мультимедійних дощок на уроках інформатики, а також висловив думку про необхідність забезпечення такими дошками всіх сучасних навчальних закладів.

«Використання мультимедійної дошки на уроці дозволяє раціонально розподіляти робочий час і робить навчання цікавим і творчим процесом», –зазначив Вадим Миронюк.

А от про можливості використання ігрових технологій на всіх етапах уроку розповіла методист районного методичного кабінету Вікторія Сироєжко.

Окрім того, під час заходу Вікторія Сироєжко підбила підсумки районних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій. Зокрема, методист привітала вчителя Бабанської загальноосвітньої школи Валерія Веселова з перемогою його учня Андрія Тимощенка в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій та зайняте ІІІ місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x