Переселенці на Чигиринщині долучаються до громадських робіт

Переселенці на Чигиринщині долучаються до громадських робіт

Чигиринський районний центр зайнятості постійно співпрацює з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, роботодавцями в частині забезпечення тимчасової зайнятості населення.

Про це «Нова Доба» дізналася в обласному Центрі зайнятості.

На сьогоднішній день всі сільські ради та Чигиринська міська рада затвердили «Програму організації та фінансування у 2015-2016 роках громадських робіт», «Перелік роботодавців та видів громадських робіт, які будуть проводитися у 2015 році за кошти місцевих бюджетів та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття». Прогнозні видатки для проведення громадських робіт на 2015 рік становлять 399400,00 грн. Вже виділили кошти Чигиринська міська рада (КП «ЄРЦ»), Рацівська, Іванівська, Тіньківська, Топилівська сільські ради. До кінця березня всі сільські ради планують затвердити кошти та розпочати громадські роботи.

В 2015 році одними з перших розпочали громадські роботи КП «ЄРЦ». Залучено до благоустрою м. Чигирина 5 осіб із числа безробітних. Серед них – двоє громадян, що перебралися до Чигиринщини з зони проведення АТО.
Чигирин є візитівкою району, тому міська влада спільно з районним центром зайнятості докладають усіх зусиль, щоб незалежно від пори року місто мало найкращий вигляд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x