Чорнобаївці і драбівчани передали 34 «буржуйки» бійцям «Донбасу»

Чорнобаївці і драбівчани передали 34 «буржуйки» бійцям «Донбасу»

Днями на Чорнобаївщину завітали бійці батальйону «Донбас». Представники Чорнобаївського громадського формування «Народна самооборона» передали ними на схід, зібрану спільно з громадою Драбівщини, благодійну допомогу, а саме: близько двох тонн продуктів харчування та тридцять чотири переносних печей «буржуйок» для обігріву в зимовий час.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Воїнам АТО усіляко допомагає і Чорнобаївська центральна районна бібліотека. Цього разу її працівники передали захисникам Вітчизни виготовлену власноруч маскувальну сітку та домашню випічку. В цей не легкий для країни час люди проявляють свою небайдужість і роблять все можливе задля перемоги.

У свою чергу громадська організація «Воїни АТО Черкащини» подякували своїм землякам за допомогу і підтримку. «Ми та всі бійці, які воюють в АТО, висловлюємо Вам слова щирої вдячності за Ваш неоціненний внесок в нашу загальну справу – боротьбу з ворогом нашої Батьківщини. В цей нелегкий для нас усіх час, весь народ, як один, згуртувався, щоб дати відсіч агресорові. Нас тішить те, що так багато справжніх українців допомагають фронту. Звитяга та самовідданість наших бійців живиться з джерела Вашої любові до своїх захисників», – саме з такими словами вдячності від імені бійців АТО – жителям Чорнобаївщини, було вручено Подяку за доброту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x