На Лисянщині відбувся волейбольний турнір

На Лисянщині відбувся волейбольний турнір

У спортивному залі Лисянського НВК 21 лютого відбувся волейбольний турнір серед чоловічих команд, присвячений 71-й річниці визволення Лисянщини від нацистських загарбників. В змаганнях взяли участь чотири волейбольні команди: «Скибин» (с.Скибин Жашківський район), команди з м. Умань та смт. Маньківка та збірна команда Лисянського району. Згідно положення турніру ігри проходили з п’яти партій. На першу гру вийшли представники команд «Скибин» та ВК м. Умань. У напруженій та безкомпромісній грі перемогу вибороли волейболісти з с. Скибина з рахунком 3:2. У наступній грі зійшлись представники волейбольного турніру Лисянського та Маньківського районів, тут суперники також виявились гідні один одного, боролись за кожний м’яч. Перемогла команда з Лисянки з рахунком 3:0. Третє місце виборола команда з Умані у свого опонента з Маньківського району з рахунком 3:0.

У фіналі за кубок турніру на спортивній площадці зійшлися дві найсильніші команди – жашківчани та лисяни. Наші земляки в першій партії не залишили шансів на перемогу своїм суперникам, вигравши 25:18 по очкам і 1:0 по партіям. Та команда із Жашківського району, зробивши аналіз своїх помилок в першій партії, з перших хвилин другої партії налаштувалась на більш результативну гру. Тож переможцями змагань стали наші сусіди із Жашківського району (с. Скибин).

Всі команди-учасники та призери турніру були нагороджені грамотами, медалями та грошовою премією, а команда-переможець – ще й перехідним кубком. Організатори турніру висловили вдячність голові районної державної адміністрації Олександру Вельбівцю та головному спеціалісту відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Миколі Суботі за сприяння в проведенні змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x