Карасьов: «Ціни людей не цікавлять, вони прагнуть європейських цінностей»

Карасьов: «Ціни людей не цікавлять, вони прагнуть європейських цінностей»

Вадим Карасьов, політолог:
– Людям завжди варто виходити на майдани, якщо вони вважають, що їхні інтереси, прагнення й права проігноровані, й усупереч цим прагненням країна розвертається в інший бік. Євроінтеграція – це ж не питання лише робочих місць, економічних ризиків і такого іншого. Наші люди виходять ратувати за євроінтеграцію не тому, що там можуть бути якісь економічні бонуси. Вони виходять за справедливий суд, справедливу, демократичну, підзвітну владу, справедливу зарплату й робочі місця проти несправедливості цього кланового олігархічного капіталізму. Вони виходять за європейські цінності. Бо їм товчуть про ціни, а вони кажуть: «Ціни потім, ми за європейські цінності».

Тож якщо люди виходять за європейські цінності, знаючи при цьому, що ціна буде високою, то Уряд мав би розуміти, що це його підтримка, адже люди не будуть протестувати, якщо самі свідомо йдуть на економічні жертви. Йдуть заради того, щоб бути в Європі, а не в одному місці, яке римується зі словом «Європа».

Таку думку відомий політолог висловив на прес-конференції, де йшлося про перебіг і підсумки передвиборної кампанії на черкаських виборчих округах №№ 194 та 197. Як вважає Вадим Карасьов, сьогодні про боротьбу кандидата від опозиції й кандидата від влади, мова не йде, бо влада в проблемних округах вирішила діяти не так, як колись. Головна боротьба точитиметься між кандидатом від партії і, грубо кажучи, лобістом виборця, тобто кандидатом від місцевої еліти.
Детальніше інтерв’ю з Вадимом Карасьовим читайте скоро сайті «Нової Доби»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x