Шполянина вбили за кілька сот гривень

Шполянина вбили за кілька сот гривень

Борг у кілька сотень гривень коштував життя одного із жителів Шполянщини. Зловмисника, який причетний до його смерті затримали «по гарячих слідах».

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернулася жителька одного із сіл району та повідомила, що у будинку, де проживає, виявила мертвим свого співмешканця. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

В розмові з жінкою потерпілого працівники міліції дізналися, що перед трагедією її співмешканець посварився з сусідом, між чоловіками відбулася бійка. Після конфлікту потерпілий зайшов до хати та ліг відпочивати. Проте коли жінка зайшла до кімнати, щоб перевірити його стан, виявила бездиханне тіло.

53-річного сусіда, на якого вказала заявниця, правоохоронці застали за місцем проживання. Він не заперечував факту бійки й дозволив оглянути свій будинок. Там оперативники знайшли одяг та взуття зі слідами крові. Зловмисника було затримано та доставлено до Шполянського райвідділу для дачі пояснень.

Чоловік розповів, що потерпілий заборгував йому 800 гривень та тривалий час грошей не віддавав. Коли в черговий раз пішов до нього забирати борг, то знову почув відмову. Між ними розпочалася сварка, яка переросла в бійку. Підозрюваний схопив граблі, які лежали на подвір’ї, та почав ними бити потерпілого.

Як повідомив начальник Шполянського райвідділу міліції Вадим Кутовий, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x