Дві крадіжки за ніч вчинив корсунчанин

Дві крадіжки за ніч вчинив корсунчанин

Житель Корсунщини протягом ночі вчинив дві крадіжки. Збитки, завдані його кримінальною діяльністю, перевищують 4000 гривень. Зловмисника затримано, він дає покази.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції звернулася жителька одного з сіл району та повідомила, що з її будинку викрадено гаманець та документи.

Працівники міліції, які прибули на виклик, оглянули місце події та опитали можливих свідків. Як з’ясувалося, гаманець жінка залишила в будинку, а вранці виявила його відсутність. Також господиня повідомила, що в день крадіжки у її сина були гості.

Правоохоронці вирішили поспілкуватися з усіма, хто того дня був у будинку потерпілої. Під час перевірки правоохоронці завітали до помешкання 31-річного місцевого жителя. Коли чоловік побачив правоохоронців, кинувся навтьоки. Втікача було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів.

На допиті затриманий розповів, що має проблеми з грошима, тому й зважився на крадіжку. Гостюючи у приятеля побачив гаманець з кредитними картками, який викрав. Відразу пішов у місто, щоб зняти кошти, а щоб швидше дістатися банкомату, викрав у сусідньому дворі велосипед.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції Олексій Ващенко за даними фактами слідчим відділенням відкриті кримінальні провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x