Білоусов: «Освітлення Черкас стане пріоритетом нашої діяльності»

Білоусов: «Освітлення Черкас стане пріоритетом нашої діяльності»

Питання освітлення міста обговорювали під час ділової зустрічі секретаря міської ради Віктора Білоусова з комерційним директором київської компанії «Електронне світло» Андрієм Марченком. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

– Місто Черкаси освітлюють понад 38 тисяч світильників, із них замінено на більш сучасні лише 5,5 тисячі, – говорить секретар міської ради Віктор Білоусов. – У цілому, якість освітлення нашого обласного центру бажає бути набагато кращою. А порівнюючи ситуацію, скажімо, з Вінницею, ми взагалі знаходимось на хутірському рівні. Тому одним із пріоритетів міської влади у новому 2014 році стане освітлення Черкас.

Ознайомившись з діяльністю компанії «Електронне світло», сторони обговорили можливості щодо співпраці у напрямку освітлення м. Черкас. Крім іншого, особливе зацікавлення викликало обговорення можливих майбутніх проектів зі встановлення відповідного освітлювального обладнання на Пагорбі Слави та біля пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Аби на практиці переконати черкасців в ефективності освітлювального обладнання компанії «Електронне світло», Андрій Марченко запропонував безкоштовно встановити світлодіодні світильники в одному з навчальних класів Черкаської ЗОШ №7, з чим погодився директор цього закладу Юрій Середа. Після узгодження технічних моментів через певний період часу буде визначено, наскільки ефективним є використання в цьому приміщенні зазначеного обладнання.

У підсумку сторони попередньо домовились, що фахівці компанії підготують технічні обрахунки, зокрема, щодо освітлення Пагорбу Слави, аби вже з більш конкретними пропозиціями продовжити перемовини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x