На сесії кам’янські депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету 2014 року

На сесії кам’янські депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету 2014 року

У відповідності з планом роботи 27 лютого 2015 року голова Кам’янської районної ради Сергій Морозов провів засідання 32 сесії районної ради VI скликання. Крім членів сесії, участь у засіданні взяли керівники управлінь та відділів райдержадміністрації. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Присутнім було запропоновано розглянути перелік питань, які виносилися на засідання.
Затвердивши порядок денний, депутати розпочали роботу зі звіту начальника фінансового управління райдержадміністрації Валентини Бойко про виконання районного бюджету за 2014 рік.
На засіданні також були заслухані звіт в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Лєни Тихонової про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2014 рік, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віктора Іщенка, який ознайомив присутніх з програмою зайнятості населення Кам’янського району на період до 2017 року, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Вадима Косюченка – про хід виконання рішення районної ради від 25.06.2010 р. № 31-5/V «Про програму розвитку тваринництва Кам’янського району Черкаської області на 2010-2015 роки та ін.

На сесії кам’янські депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету 2014 року

На усі поставлені запитання члени сесії та й усі присутні отримали вичерпні відповіді, на які відповідали голова районної ради Сергій Морозов та голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань. Наприкінці засідання голова районної ради зауважив, що тільки завдяки спільній роботі органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування можна досягти високих результатів в усіх галузях економіки району, подякував за співпрацю органам виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x