Підозрілий городищанин виявився злодієм

Підозрілий городищанин виявився злодієм

Працівники міліції «по гарячих слідах» затримали чоловіка, який, будучи напідпитку, вкрав із хати односельчанки ТВ-тюнер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС Україні в Черкаській області.

Увечері під час проведення відпрацювання Городищенського району працівники міліції побачили на вулиці одного з сіл підозрілого чоловіка, який заглядав у двори місцевих жителів. Правоохоронці вирішили перевірити документи в цього громадянина та з’ясувати причини його поведінки.

Підійшовши ближче, міліціонери побачили, що молодий чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, а в руках ніс ТВ-тюнер, про походження якого не зміг надати змістовну відповідь.

За допомогою оперативного чергового райвідділу правоохоронці дізналися, що того дня жителька цього ж населеного пункту звернулась із завою про крадіжку приладу. Щоб з’ясувати обставини, молодика було доставлено до райвідділу для пояснень.

Там він пояснив, що таким чином вирішив підзаробити. Знаючи, що хазяїв немає, зірвав навісний замок і проник до будинку, звідки викрав те, що першим побачив – тюнер, який планував у подальшому продати.

Як повідомив начальник Городищенського райвідділу міліції Сергій Випна, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x