У Черкасах змагалися футболісти-ветерани

У Черкасах змагалися футболісти-ветерани

Традиційні ветеранські змагання з міні-футболу завершилися. Щороку на відкритих майданчиках Центрального стадіону черкаські ветерани з’ясовують стосунки. Змагання під цікавою назвою «Нам роки не біда» збирають найкращі черкаські команди ветеранів. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».
Цього року за звання чемпіона серед 50-річних ветеранів і старших змагалися такі команди: «Вікторія», «Хімік», «Дека», «Дахнівка», «Рибка». Протягом зими ці п’ять колективів провели між собою повноцінний чемпіонат у два кола.
У Черкасах змагалися футболісти-ветерани
Навіть люті морози не завадили командам проводити свої матчі. Турнір проходив на новому майданчику з гумовим покриттям. За підсумками змагань переможцем стала «Вікторія». В активі клубу 16 очок. Цікаво, що на другій сходинці зупинився їхній одвічний суперник – «Хімік», в активі якого також 16 очок. Визначальними стали матчі цих команд між собою. І якщо в першому колі «Хімік» переміг з рахунком 5 : 4, то у другому більш переконливий реванш «Вікторії» – 5 : 3 забезпечив команді чемпіонство.

Бронзові медалі цього року приміряла «Дека».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x