«Черкаські Мавпи» програли «Говерлі» (76:64)

«Черкаські Мавпи» програли «Говерлі» (76:64)

«Черкаські Мавпи» провели важкий матч в Івано-Франківську. Гра з Івано-Франківською «Говерлою» завершилась поразкою черкащан, інформує офіційний сайт «Черкаських Мавп».

Програвши стартову десятихвилинку – 22:10, черкащани протягом всієї гри намагалися наздогнати свого суперника. Наблизитися впритул «Мавпи» не змогли. Загальний підсумок матчу – 76:64 – на користь «Говерли».

Гра в Івано-Франківську для нашої команди видалася непростою. Вже з перших секунд господарі пішли у відрив і створили серйозні проблеми своїм міцним захистом. За перші п’ять хвилин кілька складних атак реалізував наш Ешлі Хемілтон. Одна з них у швидкому відриві після блок-шоту Мірошніченка стала найефектнішою у епілозі гри. Господарі зіграли, можливо, не так ефектно, але значно результативніше. Уміла гра захисту «Говерли» дозволила їм виграти першу десятихвилинку з рахунком 22:10.

З початком другого періоду Кальніченко та Кобець спробували наздогнати свого суперника. Форвардам вдалося зорганізувати міні-ривок до рахунку 25:17. Однак фантастичний відсоток реалізації триочкових господарів знову віддалив суперників у рахунку. У першій половині матчу говерляни реалізували 9 з 12-ти три очкових. Триочковий Герасимчука лише підсумував рахунок першої половини – 44:29.

На початку другої половини «Мавпам» вдалося провести кілька атак. Крівцов та Завадський скоротили відставання своєї команди до дев’яти очок – 46:35. Після цього триочкову перестрілку влаштували Шостуха, Хемілтон та Челован. Два дальні влучання господарів знову віддалили «Говерлу» на безпечну відстань. Додав емоцій у грі ефектний данк Ткаченка, який виграв підбирання на чужому щиті після атаки Крівцова. Але емоції, яких вкрай не вистачало у цій грі «Мавпам», знову згасила команда Мурзіна своїм ривком – 7:0. Головним організатором його став Бояркін, який вдало диригував нападом «Говерли» і зумів віддати у цьому матчі аж 15 результативних передач.

У черкащан в цьому матчі слід відзначити пару форвардів Хемілтон-Кальніченко, які удвох здобули половину командних очок. Останній ривок черкасців у середині четвертого періоду зорганізував саме цей дует. Данк Хемілтона зробив рахунок 74:62. Дванадцятиочкова різниця в рахунку збереглась і до завершення матчу. Заключні хвилини у складі «Мавп» грали виключно молоді гравці, які підсумували рахунок зустрічі – 76:64.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x