У Драбові пильний громадянин допоміг упіймати злодія

У Драбові пильний громадянин допоміг упіймати злодія

Працівники міліції затримали «на гарячому» чоловіка, який демонтував електромотори з вентиляційної системи одного з підприємств Драбова. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського райвідділу міліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що з території підприємства, яке зачинене, чути шум, ніби хтось ріже металеві конструкції. Для перевірки цієї інформації на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Оглянувши територію, правоохоронці встановили, що звуки лунають з даху будівлі. Піднявшись туди, оперативники побачили чоловіка, який відрізав кабелі поблизу вентиляційної шахти. Помітивши міліцію, зловмисник спробував тікати, проте правоохоронці наздогнали та затримали його.
Чоловіка було доставлено до райвідділу для дачі пояснень. 43-річний місцевий житель, котрий раніше вже мав проблеми з законом, пояснив, що колись працював на цьому підприємстві, тому добре знав, де знаходяться металеві електродвигуни. До затримання він встиг демонтувати 4 мотори, які здав на брухт.

За цим фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання у вигляді арешту, обмеження або позбавленням волі на строк до п’яти років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x