Студентки-красуні з ЧНУ зберуть кошти для бійців АТО

Студентки-красуні з ЧНУ зберуть кошти для бійців АТО

Жіноча краса має надихати на звершення. Під таким гаслом проходитиме цьогорічний конкурс «Міс ЧНУ – 2015». Традиційне свято весни, краси та жіночності матиме ще й благодійний відтінок. Зібрані від продажу квитків кошти організатори свята – Студентська рада Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького – планують витратити на потреби армії. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧНУ.

За корону «Міс ЧНУ» змагатимуться десять студенток навчально-наукових інститутів вишу. Дівчата демонструватимуть свою вроду, вміння триматися на сцені та інтелект, що зробить свято яскравим і незабутнім.
У зв’язку з сьогоднішнім Днем жалоби конкурс перенесено. Побачити це дійство можна буде в п’ятницю, 6 березня, о 16.00, в актовій залі корпусу №3 університету.

До речі, відчути себе членом журі зможе кожен, хто візьме участь в Інтернет-голосуванні. Треба просто зайти за адресою vk.com/cnu_home (офіційна група університету) і віддати свій голос за одну з дівчат, фото яких там розміщені. Переможниця Інтернет-голосування отримає титул «Міс-фотогенічність» і подарунок.
Подарунки для Міс та віце-Міс ЧНУ готують спонсори заходу: спортивний клуб «Matrix» і фірма «Надія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x