Городищенські учні прийшли до суду

Городищенські учні прийшли до суду

Дні відкритих дверей у суді пройшли у Городищі.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

Городищенським районним судом Черкаської області для здійснення зовнішньої та внутрішньої комунікації на регіональному рівні, з метою надання об\’єктивної інформації про діяльність суду і суддів, налагодження постійного зацікавленого діалогу з суспільством в інтересах забезпечення незалежності судової влади, гарантування законності та правопорядку, здійснення об\’єктивного і неупередженого правосуддя заплановані та проводяться комунікативні заходи з просвітницької роботи серед підростаючого покоління. У лютому 2015 року у Городищенському районному суді відбулися дні відкритих дверей.

Відвідали ці заходи учні Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.С.С.Гулака Артемовського, Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 3. Школярі ознайомилися з діяльністю суду, побували на судових засіданнях, таким чином поповнивши свої знання з правознавства.

Другого березня стартувала Декада правових знань. До зустрічей із суддями та працівниками суду готуються учні інших загальноосвітніх навчальних закладів району.

Відділ освіти райдержадміністрації, педагоги та учні щиро вдячні суддям та працівникам суду за допомогу у вихованні правосвідомих громадян України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x