У Журавці перевіряли земельні ділянки

У Журавці  перевіряли земельні ділянки

Сьогодні голова райдержадміністрації Володимир Потапенко відвідав село Журавку, що на Шполянщині. Мета зустрічі – перевірка земельних ділянок які належать до різних форм власності. В засіданні «круглого столу», яке пройшло в приміщенні сільської ради також взяли участь: начальник фінансового управління Шполянського району Володимир Пустовіт, голова села Микола Вайвала та землеупорядник Катерина Рябоненко. Після обговорення даних питань стало відомо, що керівництво та працівники даної сільської ради мають тісну співпрацю з орендарями земельних наділів і відповідально виконують свої обов’язки.

Після зустрічі очільник району відвідав ряд закладів соціальної сфери населеного пункту, зокрема це ФАП, Журавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, сільський будинок культури. В першу чергу завітали до фельдшерсько-акушерського пункту.
«Щодня на особистий прийом звертається близько 7 осіб, також при медичному закладі функціонує кабінет фізпроцедур» – зазначив в своїй розповіді фельдшер Георгій Олійник. Акушерка Віра Кротенко розказала про найменших відвідувачів ФАПу та показала дитячу кімнату.

Потім відвідали сільський навчальний заклад, де директор школи Неля Собецька коротко розповіла її історію та ознайомила з музейною кімнатою побуту і звичаїв українського народу, музеєм бойової та трудової слави. Також був проведений короткий екскурс по шкільних кабінетах, зокрема: інформатики, хімії, трудового навчання, спортивного залу та бібліотеки.
«Нашу школу відвідує 116 учнів, з них 12 випускників та 12 першокласників, крім того функціонує дитячий садок, що налічує 40 дошкільнят» – сказала Неля Володимирівна, та зазначила про високий рівень підготовки вихованців, який забезпечують педагогічні працівники.
На завершення візиту Володимир Миколайович побував в Журавському СБК. Директор Григорій Лимар та колектив закладу невпинно займаються культурним та духовним розвитком сільського населення. При будинку культури створено 4 ансамблі, 8 гуртків, бібліотека, танцювальний гурток та спортивний зал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x