15 ДАІвців Черкащини вирушили в зону АТО

15 ДАІвців Черкащини вирушили в зону АТО

П`ять екіпажів інспекторів ДАІ з Черкащини відправилися у відрядження в зону АТО. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі ДАІ Черкаської області.

Черговий загін автоінспекторів Черкащини, на чолі з начальником відділення ДАІ Уманського району Сергієм Давимокою вирушив у зону проведення антитерористичної операції. Загін сформували виключно з добровольців ВДАІ Уманського району та ВДАІ міста Черкас.

Правоохоронців забезпечили усім необхідним для служби – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також харчуванням та предметами першої необхідності. Наші земляки замінять в зоні АТО своїх колег з інших областей: будуть патрулювати на блокпостах, супроводжувати спеціальну техніку, гуманітарні вантажі, охороняти громадський порядок та забезпечувати безпеку дорожнього руху.

Проводжаючи інспекторів у дорогу, заступник начальника УДАІ Черкаської області Віталій Нікітенко нагадав хлопцям про необхідність дотримання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та побажав якнайшвидше повернутися додому з миром, живими і неушкодженими.

Держінспектори отримали також благословення від настоятеля Свято-Миколаївської церви отця Михайла.

Проводжати ДАІвців прийшли їхні близькі, друзі та колеги. Вони побажали правоохоронцям витримки, сміливості та успіху, бути обережними, з честю виконати свої обов`язки та скоріше повернутися додому живими і здоровими.

Це вже шоста ротація працівників Державтоінспекції області у зону АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x