Горбенко: Сьогодні не повинно бути політичних канікул

Горбенко: Сьогодні не повинно бути політичних канікул

Своє занепокоєння подіями, що відбуваються в країні на своїй сторінці в фейсбук висловила голова комісії з питань праці та соціального захисту населення, депутат міської ради Наталія Горбенко.

Президент України Віктор Янукович зробив заяву, в якій запросив опозицію до діалогу. Я щиро підтримую цю заяву і вважаю, що жоден із тих політиканів, які водять людей вулицями Києва, не візьме на себе відповідальність за тепло і світло в квартирах, за добробут людей, за їх здоров\’я, за наповнення бюджету. Я, як депутат обласної ради і мої колеги отримують безліч звернень, в яких люди стурбовані тим, що відбувається в Києві. Вони запитують, чи будуть виплачені пенсії, заробітні плати, чи не підвищать тарифи на комунальні послуги, чи не подорожчають продукти харчування.

Тому, Президент України, роблячи цю заяву, ще раз підтвердив, що він Президент всього Українського народу, він насамперед дбає про відновлення ритмічної роботи державного управління, щоб організовано завершити поточний рік і так само в штатному режимі розпочати новий.

Для нас, депутатів обласної ради і місцевих органів влади, викликає занепокоєння, що не прийнято бюджет країни на 2014 рік. Сьогодні не повинно бути політичних канікул. Нам потрібно забезпечити життєдіяльність територіальних громад, що вирішуються завдяки вчасно затвердженим місцевим бюджетам, але що можна затвердити, коли не прийнято бюджет країни.
Давайте слухати Президента і діяти в інтересах країни і нашої громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x