Софіївські «павучки» сплели маскувальну сітку для військових

Софіївські «павучки» сплели маскувальну сітку для військових

Більше 20 квадратних метрів маскувальної «зеленки» у стилі мілітарі сплели учителі, технічні працівники та старшокласники Софіївської загальноосвітньої школи. Використали для цього рибацьку сітку та старий камуфляжний одяг.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

З пропозицією сплести таку сітку виступила директор школи Ольга Гребенюк. Майстер-клас по плетиву скачали з Інтернету. Патріотична загальношкільна акція охопила велику кількість дітей, охочих допомогти військовим та «вплести» свій внесок у незалежність України.

– Чоловіки натягнули рибацьку сітку та різали тканину на смужки, а вплітати їх у сітку взялися жінки та учні старшої школи, – розповідає Ольга Григорівна. – Дуже хотіли нам допомогти й менші дітки. Проте для них ця роботи була не під силу.

Проте дітлахи не сиділи склавши руки. Під керівництвом педагога-організатора Валентини Клецької, одні з них взялися за спиці, а другі – за фломастери та олівці. Разом із маскувальною сіткою на передову школярі відправили сплетені власноруч шкарпетки, а ще купу світлих і теплих листів з єдиним побажанням – повернутися живими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x