Фельдшерський пункт на Канівщині отримав допомогу

Фельдшерський пункт на Канівщині отримав допомогу

Фельдшерський пункт села Горобіївка знаходиться за 35 км від Канівської центральної районної лікарні. Тут надають послуги 356 особам — жителям сіл Горобіївки і Буди-Горобіївської. В основному це люди пенсійного й передпенсійного віку. Дістатися до Канівської районної лікарні їм важко, тому невідкладну допомогу і необхідні ліки люди отримують у своєму фельдшерському пункті.

На жаль, за останні десятиліття сільська медицина отримувала мізерні кошти і фактично опинилась на межі виживання. Тому в закладі, незважаючи на потреби людей, майже немає сучасного обладнання. Крім того, одне приміщення фельдшерського пункту взагалі не опалюється. З цими проблемами завідувач ФП Світлана Леонідівна Коваленко звернулася до народного депутата Геннадія Бобова. У громадській приймальні Канева її заяву прийняли й пообіцяли допомогти.

Допомога не забарилася. Геннадій Борисович надав необхідне першочергове обладнання — фонендоскоп універсальний, хірургічний набір, медичний стерилізаційний бікс і кровозупинний джгут. Також за рахунок народного обранця у фельдшерський пункт було придбано електрообігрівач. Тож тепер у холодні пори року заклад можна буде опалювати на належному рівні.

«Мені дуже приємно, що на минулих виборах я та мої односельці не помилилися з вибором нашого представника у Верховній Раді. Наш народний депутат, незважаючи на тяжкі часи в державі, не забуває про свої обіцянки, підтримує село й сільську медицину. Щиро дякуємо Геннадію Борисовичу за сумлінну працю та зичимо йому міцного здоров’я, сімейного благополуччя й натхнення на добрі справи. Ми, його виборці, знаємо, що в нас є кому захистити наші інтереси й права, є та людина, до якої можна звернутися в тяжку хвилину по допомогу», — розповіла завідуюча фельдшерським пунктом с. Горобіївка Світлана Леонідівна Коваленко.

«За останні два місяці до громадських приймалень кожного району надходить величезна кількість заяв і прохань про допомогу. Дуже багато питань стосуються саме придбання техніки для опалювання приміщень, обладнання, медикаментів. Вирішити всі ці проблеми зараз неможливо, як і допомогти всім, — зазначає народний депутат Геннадій Бобов. — Але я поставив собі завдання: крок за кроком допомагати людям, закладам освіти й охорони здоров’я. Щотижня мої представники відвідують декілька населених пунктів округу і надають необхідну допомогу. Переконаний, разом нам удасться пережити скрутні для держави часи. Головне — підтримувати один одного, виявляти взаємоповагу, людяність і патріотизм не на словах, а на ділі».

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x