Лисянський фермер перевозитиме школярів

Лисянський фермер перевозитиме школярів

У загальних зборах громадян села Рубаний Міст, що відбулись минулого тижня, взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Вельбівець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, громада села, орендарі землі, фермери, підприємці.

Про це «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

У звіті про проведену роботу за минулий рік сільський голова Валентина Паливода зазначила, що за звітний період було зроблено ряд справ для покращення соціально-економічного розвитку населених пунктів, відзначила значний вклад орендарів у благоустрій села, підтримку об\’єктів соціальної інфраструктури. У своєму виступі голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець відзначив налагоджену, конструктивну співпрацю сільської ради з орендарями, позитив у вирішенні питання збільшення відсоткової ставки до рівня не менше 4,5 %.

Також було наголошено на ключовій ролі сільських голів, орендарів, депутатів місцевих рад у формуванні об’єктивного розуміння суспільно-політичної ситуації, недопущення поширення недостовірних даних та чуток, запобігання проявам проросійських провокативних настроїв. Начальник Лисянського відділення Звенигородської міжрайонної об\’єднаної податкової інспекції Володимир Нечитайло надав роз’яснення щодо змін до податкового кодексу, відповів на питання щодо оформлення нерухомості.

Голова Ради фермерів району, керівник фермерського господарства «Престиж-Агролюкс» Олександр Пухир виступив ініціатором допомоги у перевезенні школярів до навчальних закладів. Кошти господарства спрямовуються на соціальні проекти, допомогу воїнам АТО. Спільно визначено завдання на 2015 рік – заплановано подальший ремонт доріг, відремонтувати дамбу, закласти Алею пам\’яті воїнів, які загинули в АТО. Жителів села також турбувало питання налагодження автобусного сполучення, змінам графіків руху автобусів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x