У Золотоноші не допустили незаконне будівництво газової заправки

У Золотоноші не допустили незаконне будівництво газової заправки

Органами прокуратури області приділяється особлива увага виконанню судових рішень шляхом вжиття заходів, спрямованих на своєчасне й реальне виконання рішень суду, постановлених у справах за позовами прокурорів. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Так, Золотоніською міжрайонною прокуратурою за результатами проведеної за зверненнями громадян перевірки установлено факт незаконного будівництва газової заправки поблизу житлових будинків на розі вулиць Семенівська – Обухова в Золотоноші.

Для усунення цього порушення прокурором в інтересах держави подано до суду позов про скасування рішення Золотоніської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею 0,12 га, вартістю понад 1 млн грн., та зобов’язання орендаря й суборендаря відновити стан земельної ділянки, який існував до укладення договору оренди.

Рішенням Золотоніського міськрайонного суду позов прокурора задоволено в повному обсязі.
Наразі завдяки вжитим органами прокуратури заходам на виконання вказаного рішення суду земельна ділянка приведена в належний стан і звільнена від споруд газової заправної станції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x