На Уманщині в школі відремонтують дах

На Уманщині в школі відремонтують дах

На ремонт даху Гродзевського НВК виділили 250 тис. грн.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

На сесії Уманської районної ради виділили кошти на ремонт покрівлі Гродзевського НВК. Вартість даного ремонту складає 250 тис. грн.
В рамках розвитку соціальної сфери села, за ініціативи голови райдержадміністрації Ярослава Скуса, були внесенні зміни до бюджету на 2015 рік, відповідно до яких передбачили кошти на ремонт Гродзевського НВК.

Як відзначила директор Гродзевського НВК Тетяна Мацалюк покрівля школи вже давно не ремонтувалася і тому, щоб зберегти школу в першу чергу потрібно відремонтувати дах.

Нагадаємо, раніше радник голови райдержадміністрації Петро Шаповал закликав усіх небайдужих долучатися до вирішення важливих питань забезпечення розвитку освіти на селі.

«Зараз виникає питання збереження школи на селі, ні в якому разі не закриття, адже це і робочі місця, і соціальний статус села, – підкреслив Петро Шаповал. – Заміна даху в Гродзевському НВК, а також ремонт фасаду зробить дану школу перспективною та сучасною».

Крім того, на сесії з районного бюджету було виділено кошти у сумі 200 тис. грн. на капітальний ремонт котельні Бабанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та 150 тис. грн. на ремонт покрівлі Старобабанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x