21 чорнобаївський учень взяв участь у Всеукраїнському конкурсі МАН

21 чорнобаївський учень взяв участь у Всеукраїнському конкурсі МАН

Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

У 2015 році в обласному етапі Малої академії наук взяли участь 21 учень із семи навчальних закладів Чорнобаївського району, саме: Чорнобаївська гімназія – 12 робіт, Чорнобаївська ЗОШ № 1 – 7 робіт, Малобурімська ЗОШ – 2 роботи і по одній роботі з Тимченківського, Новоукраїнського, Великоканівецького навчально-виробничих комплексів та Чорнобаївської ЗОШ № 2. Із 25-ти представлених на розгляд жюрі робіт зайняли: 3- перші місця, 11- других та 7 третіх місць.

Перші місця отримали Келеберда Антон, учень 10-го класу Тимченківського НВК, у секції «Хімія», Романій Інна, учениця 11-го класу Чорнобаївської ЗОШ № 1, у секціях «Українська мова», «Історичне краєзнавство», учні Чорнобаївської гімназії мають 11 призових місць: ІІ – 9 місцьта ІІІ – 2 місця.

Також, 27 учнів з 12-ти загальноосвітніх навчальних закладів взяли участь у ІІІ-ьому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. Серед 34-ьох переможців районного етапу маємо дипломів другого ступеня – 5 і третього ступеня – 13. Найбільше, а це шість призових місць на обласних олімпіадах вибороли учні Чорнобаївської гімназії з таких предметів: українська мова і література, англійська мова, хімія, економіка, математика, інформаційні технології. Вихованці Великоканівецького НВК (3) з екології, астрономії; Вереміївського НВК (1) з історії; Староковрайської ЗОШ (2) – з географії та англійської мови; Тимченківського НВК (4) – з математики, фізики та географії; Чорнобаївської ЗОШ № 1 (1) – з української мови і літератури; Чорнобаївської ЗОШ № 2 (1) – з української мови і літератури.

Журі обласних олімпіад відмітили високий рівень знань учасників змагань з англійської мови з Староковрайської ЗОШ та Чорнобаївської гімназії; з географії – у вихованців з Староковрайської ЗОШ та Тимченківського НВК; з економіки у Чорнобаївських гімназистів; з математики у Чорнобаївських гімназистів та учнів Тимченківського НВК; з астрономії у школярів з Великоканівецького НВК; з інформаційних технологій у Чорнобаївських гімназистів.
Вітаємо переможців!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x