Самооборонівці зустрілися з народним депутатом

Самооборонівці зустрілися з народним депутатом

Учора Черкащину відвідав народний депутат України Борислав Береза. У його зустрічі із представниками громадських організацій взяли участь і члени ГО «Самооборона Майдану Черкаської області». «Нова Доба» про це дізналася в прес-центрі ГО «Самооборона Майдану Черкаської області».

Питання самооборонівців до депутата Верховної Ради України стосувалися того, як доводити до кінця справи про злочини, які виявляють самооборонівці. Вони хотіли почути практичні поради щодо боротьби зі злочинністю на конкретних прикладах. Адже часто, виявляючи правопорушення, громадським активістам доводиться зіштовхнутися із блокуванням та «кришуванням» злочинів з боку правоохоронних органів.

Торкнулися і питання «лжесамооборон». Так, деякі особи, які зараз намагаються «віджимати» підприємства на Черкащині, зверталися по допомогу до Борислава Берези, представляючись самооборонівцями. ГО «Самооборона Майдану Черкаської області» вкотре наголошує, що не всі, хто називають себе самооборонівцями, є членами організації. Організація спрямована на захист правопорядку в області і не вчиняє бандитських чи протизаконних дій, які суперечать інтересам громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x