Одинадцятикласниця з Уманщини перемогла на всеукраїнській виставці

Одинадцятикласниця з Уманщини перемогла на всеукраїнській виставці

Учениця 11 класу Полянецької ЗОШ Альона Поліщук виборола I місце в номінації «Юні таланти» на всеукраїнській виставці соціального плакату «Шлях до моєї країни».

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Так, 25 лютого, в місті Києві в музеї «Київська фортеця» відбулася I-а Всеукраїнська виставка соціального плакату «Шлях до моєї країни», організатором якої є Проект професійної психологічної допомоги «Психолад» та рекламна агенція «АРТ ОК» за підтримки Міністерства культури України. На конкурс було представлено 60 авторських плакатів, серед яких і робота Альони Поліщук.

Гаслом роботи переможниці стали слова Степана Бандери: «Нашим природнім середовищем стало змагання. Змістом нашого життя стала боротьба».

Варто підкреслити, що мета проведення конкурсу – це залучення усіх небайдужих до міркування над шляхами вирішення проблем нашої країни, пошук об’єднуючих гасел та образів, зрозумілих для кожного українця.

Переможці конкурсу отримали дипломи, авторські подарунки та неймовірні враження від місця проведення, спілкування з організаторами конкурсу, членів журі та виступу театру імпровізацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x