Черкаські рятівники привітали жінок-колег зі святом

Черкаські рятівники привітали жінок-колег зі святом

6 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в Управлінні ДСНС у Черкаській області чоловіки привітали своїх колег – жінок зі святом.

Гарний настрій жінкам вони забезпечили ще зранку коли зустрічали колег з квітами просто на вході. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Опісля відбулися урочисті збори присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня. З вітальним словом та найкращими побажаннями до присутніх звернувся начальник Управління, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь: «Жінки – дружини і матері – берегині родинного вогнища – саме вони плекають лад та добробут у своїх домівках, жінки – фахівці своєї справи –працюють нарівні з чоловіками і досягають високих результатів у своїй діяльності, жінки – політичні, культурні, наукові та мистецькі діячі – своєю діяльністю вони творять історію нашої держави. Нехай доля буде завжди лагідна до вас, а вашими супутниками по життю завжди залишалися жіноча мудрість, Віра, Надія та Любов».

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня великій групі жінкам – співробітникам обласного Управлінні ДСНС було вручено нагороди та почесні грамоти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x