Степанецьких бабусь вітали зі святом театральною сценкою та смачними подарунками

Степанецьких бабусь вітали зі святом театральною сценкою та смачними подарунками

Зі святом 8 березня привітали мешканок Канівського стаціонарного відділення терцентру.
По справжньому весняною, радісною та сповненою надій видається атмосфера напередодні одного з найпрекрасніших свят – Міжнародного жіночого дня, який ми відзначатимемо вже 8 березня. І дуже важливо, щоб передсвятковий настрій завітав до кожної жінки – мами, бабусі, дружини, коханої, доньки, сестри.

Про це «Нова Доба» дізналася в Канівській РДА.

З особливим трепетом на поздоровлення, увагу та турботу в ці дні чекали й мешканки стаціонарного відділення Територіального центру соціального обслуговування населення району, що в с. Степанці. Привітати ж їх з 8 березня приїхали начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Алла Краєва, директор терцентру Микола Дурицький та його заступник Валерія Дорошенко.

Адресуючи жінкам найтепліші слова привітань, Алла Миколаївна та Микола Антонович, перш за все, побажали всім якнайшвидшого миру на українській землі, а також міцного здоров’я, добра, щастя та віри в краще майбутнє. Вони також вручили подарунки присутнім у вигляді продуктових наборів.

Степанецьких бабусь вітали зі святом театральною сценкою та смачними подарунками
Вже традиційно підопічних стаціонарного відділення привітали степанецькі школярі та учасники творчої самодіяльності місцевого Будинку культури. Приємною ж несподіванкою для всіх став творчий номер від гостей із Литвинця – з театральною сценкою із п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями» виступили соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома. Майстерно втілюючи образи Голохвастова та Проні Прокопівни, вони неабияк потішили не лише мешканців стаціонару, а й увесь персонал та присутніх гостей.

Коментуючи таку яскраву вітальну програму для бабусь та дідусів, завідувач стаціонарного відділення Світлана Манченко подякувала всім за увагу, а також наголосила, що поряд із забезпеченням належного побуту, щоденних потреб мешканців, не менш важливим для них є спілкування, позитивні емоції, особливо у святкові дні.

Сектор інформаційної та регіональної політики, забезпечення доступу до публічної інформації апарату Канівської РДА

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x