У Єрківській бібліотеці пройшло свято читача

У Єрківській бібліотеці пройшло свято читача

У Єрківській бібліотеці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пройшов бенефіс книги і читача «Дитина читає –Україна процвітає!». Це презентація таланту і заслуг, захоплень і перемог читачів. А ще це був гімн головній діючій особі шкільної бібліотеки – його величності читачу.

Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Бібліотекар школи Продан Алла Василівна розповіла про діток, які активно читають книги та приймають участь в шкільному житті. Серед них і Нікітюк Данило, який захоплюється читанням історичних книг та знайомитись з історичними пам’ятками селища, любить грати в футбол та хокей, захоплюється приготуванням різних смачних страв.

А Забудська Галина, учениця 10-Б класу, обдарована учениця, неодноразово перемагала в шкільних районних олімпіадах, а також в Малій Академії наук.

Любов до книги передається від покоління до покоління, а в сім’ї Поленякиних люблять читати всі. Всією сім’єю вони часто відвідують бібліотеку.

У Єрківській бібліотеці пройшло свято читача

Анна Поленякина учениця 5-Б класу відмінниця, любить малювати, складати вірші, захоплюється музикою, ходить до музичної школи, де грає на сопілці. Аня приймає участь в багатьох шкільних олімпіадах, конкурсах. І має свої маленькі здобутки – це І місце в мовно – літературному конкурсі імені Т.Г.Шевченка, І місце в районному конкурсі імені Петра Яцика, має подяки за участь в конкурсах: «Авторської казки», юних поетів « Мій рідний край», конкурсі дитячого малюнка та Кращої ілюстрації до творів Т.Г.Шевченка» . Була учасницею обласного етапу Всеукраїнського мовно – літературного конкурсу імені Т.Г.Шевченка. Аня має чутливу поетичну душу, вона пробує писати вірші.

Коваль Богдан один із найактивніших читачів, переможець Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2013 року», першого, другого етапів. Книга увійшла у його життя з раннього дитинства, відкрила дивовижні таємниці. Він звик до неї, як звикають до повітря, яким дихають, до сонця, яке освітлює все навкруги. За час коли він є читачем шкільної і селищної бібліотеки прочитав більше 150 книг, відвідав бібліотеки майже 120 разів. Серед прочитаних ним книг – програмова література, пригодницька, дитячі детективи, історичні книги.

Молочева Даша навчається в 4 –Б класі. Вона добра, старанна дівчинка, лідер в класі, любить представлять себе героїнею прочитаної книги. Даша росте допитливою, хоче все знати, тому часто її можна побачити в бібліотеці. Крім того Даша навчається в музичній дитячій школі мистецтв, грає на фортепіано, є учасницею різних вокальних конкурсів, в яких неодноразово перемагала, та отримала безліч дипломів та грамот.
Діти прочитали різні літературні твори перед своїми однолітками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x