Драбівська дитяча бібліотека провела «Поетичний віночок»

Драбівська дитяча бібліотека провела «Поетичний віночок»

Тарас Шевченко – видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу.
До відзначення 201-ї річниці від дня народження великого сина України, геніального поета і художника Тараса Шевченка, спадають на думку слова Івана Франка: «Він був сином мужика – і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком – і став велетнем у царстві людської культури». Для кожного українця Тарас Шевченко, безперечно, означає так багато, що створюється враження, ніби ми все про нього знаємо і він завжди з нами. Але він невичерпний і нескінченний…

Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

Драбівська дитяча бібліотека провела «Поетичний віночок»
Дитяча бібліотека до цієї знаменної дати підготувала виставку однієї книги «Кобзар» – це книга правди», яка буде діяти протягом місяця. На виставці представлені видання «Кобзаря» різних років. «Кобзар» – це книга, яку народ український поставив на перше місце серед успадкованих з минулого національних духовних скарбів.

Працівники Драбівської дитячої бібліотеки провели з учнями 2 – А класу Драбівського навчально-виховного І-ІІІ ступенів ім. С.В. Васильченка поетичний віночок «Нас єднає Шевченкове слово» до 201-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка, та ознайомили учнів з життєвим та творчим шляхом великого Кобзаря. Юні читачі читали поетичні твори та співали пісні на слова Шевченка.
Поезія Шевченка – це вогник, схожий на полум’я свічки, що запалює душу людини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x