На Шполянщині за вихідні сталися дві пожежі

На Шполянщині за вихідні сталися дві пожежі

На вихідних у надвірній споруді на вулиці Рябківка сталася пожежа. Займання побачили сусіди, які й викликали рятувальників. На місце події оперативно прибули черговий караул Шполянської пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда із села Мар’янівки. Завдяки спільним зусиллям вогнеборцям удалося о 23:40 повністю ліквідувати загорання. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як удалося з`ясувати, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки господарями, які того дня неподалік від сараю безконтрольно спалювали сміття. Через відсутність контролю та сильний вітер полум’я поширилось на поруч розташовану споруду. У результаті пожежі вогнем знищено дровник та 18 м.куб. дров, які знаходились в середині споруди.

Наступного дня, близько опівночі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Центральній. Ліквідацією загорання займалися рятувальники Шполянської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та місцевої пожежної команди із села Мар’янівка. Завдяки професійним діям о 00:28 пожежу вдалося локалізувати, а о 01:06 – повністю ліквідувати.

Як з`ясувалося в ході попередньої перевірки обставин події, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. У результаті пожежі вогнем знищено меблі та побутову техніку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x