463 тисяч гривень виділено із місцевих бюджетів для громадських робіт на Уманщині

463 тисяч гривень виділено із місцевих бюджетів для громадських робіт на Уманщині

В умовах нестачі робочих місць для постійної зайнятості населення особливе значення мають громадські роботи. Тому обласна служба зайнятості постійно працює над їх організацією.

Так, в Уманському районному центрі зайнятості на 2015 рік із коштів місцевих бюджетів виділено 463 тис.грн. Кошти на організацію та проведення громадських робіт виділили 46 сільських та селищних рад району.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Аби активізувати цю роботу, директор Уманського районного центру зайнятості Василь Скрипник 24 лютого виступив на колегії Уманської райдержадміністрації про ситуацію на ринку праці району. На якій були присутні 50 голів місцевих рад Уманського району, керівники сільськогосподарських підприємств, голови фермерських господарств. Директор Уманського РЦЗ пропонував активно розпочинати роботи з благоустрою населених пунктів та залучати до них безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Василь Скрипник відзначив тих сільських голів, які з розумінням ставляться до співпраці зі службою зайнятості та щорічно організовують такі роботи. Серед них – Бабанка, Паланка, Старі Бабани, Берестівець, Іванівка, Шарино, Косенівка, Гродзеве та ряд інших. Подякувавши керівникам цих громад, Василь Федорович запросив усіх до співпраці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x