На Черкащині ув’язнені не мають належного лікування

На Черкащині ув’язнені не мають належного лікування

Прокурори встановили порушення законодавства в частині медико-санітарного забезпечення затриманих, ув’язнених і засуджених осіб. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Органами прокуратури області перевірено стан додержання вимог законодавства щодо захисту конституційних прав затриманих, ув’язнених і засуджених на медико-санітарне забезпечення та лікування під час їх тримання в установах Державної кримінально-виконавчої служби і спеціальних установах органів внутрішніх справ області.

Проведеними перевірками встановлені численні порушення вимог законів України «Про основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про попереднє ув’язнення», «Про міліцію» і «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».
Результати проведеної перевірки розглянуто під час засідання міжвідомчої наради, на виконання рішення якої з метою усунення виявлених порушень законодавства на адресу керівників зазначених установ прокурорами внесено 11 актів реагування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x